Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

vineri, 21 decembrie 2018

Be the Light



Daca nu vedem in ceilalti decat ceata, tristete, intunecare, e important sa fim noi lumina care ii insoteste. Fiecare dupa putinta, dar cu intentie blanda si senina, sa ne ridicam reciproc, sa ii ascultam cu interes, sa le dorim bunastare si bucurie. E singurul mod in care putem contracara orice rau exterior, orice sistem perfid: refuzand sa hranim ura si actionand cu iubire de ceilalti: "iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti".
 Noi am avut zile senine si pline, cu targ, cu atelier, cu mestereala si multi oameni frumosi. Am partcipat la AlterNativ, la Bibliteca Judeteana Astra Sibiu si a fost tare frumos! Trei zile in care am stat alaturi de prieteni, de oameni interesanti preocupati de binele celorlalti si de vizitatori care isi doresc sa creeze si sa imprastie frumosul in lume.


Serile au fost magice, cu plimbari prin zapada si multa veselie din partea piticului care radiaza lumina si bucurie oriunde ajunge. Copiii sunt miraculosi, cu energia frumoasa si curata pe care o manifesta tot timpul. O lectie de dragoste de viata pe care o primim zilnic si ne da putere:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu