Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

duminică, 19 februarie 2012

Tabaraaaa!! (Ca la 15 ani:D

Azi a fost o zi buna..da, o zi care n-a trecut degeaba, in care am pictat, am citit si am hotarat, la invitatia Teodorei, sa iau parte la o tabara de fete! Cred ca au trecut mai bine de 10 de ani de la ultima tabara in care am fost:D Si o sa fie super distractie, cu o gramada de activitati faine. Teo a povestit mai multe la ea pe blog. In plus, am hotarat noi doua azi ca o sa tin acolo un mini-atelier de pictura ( e surpriza ce o sa invatam sa pictam:D. Wow, abia astept! In timpul atelierului, pe langa trucurile pe care o sa le "divulg", o sa va povestesc si despre rolul important pe care l-au avut pictura si mai tarziu accesoriile handmade in viata mea si in formarea personalitatii mele. O sa descoperiti talentul pe care il avem de fapt cu totii, dar contextul sau oamenii din jur ne fac sa il uitam... ce sa mai zic, o sa fie MINUNAT:).

Mai jos e "comunicatul de presa" pe care l-a compus Teo in stilul ei magic:

ReDescopera Magia Energiei Feminine intr-un weekend de energizare, vindecare si reconectare la frumusetea din interiorul tau! Vino cu mine sa petrecem 3 zile in inima naturii, departe de oras, in liniste si pace, intr-o cabanuta la poalele muntilor Fagaras.

Te vei relaxa si vei pasi intr-o noua etapa de transformare, acceptare, echilibrare si vindecare a energiei tale. Te vei reconecta cu energia ta feminina, cu energia naturii si a colegelor de tabara! Vei primi o multime de informatii noi si valoroase, vei invata tehnici simple si rapide de energizare si vindecare si vei pleca incarcata cu entuziasm, motivatie si dorinta de schimbare.

Evenimentul cel magic se va desfasura in zilele de 9, 10 si 11 martie 2012

Pretul taberei este de 330 de lei de persoana si include 2 nopti de cazare si mesele zilnice, ateliere, aer curat, relaxare si motivatie pentru tot restul anului! :)

Vei gasi toate detaliile necesare aici http://magicreminders.blogspot.com/2012/01/tabara-de-energizare-vindecare-si.html

Pentru inscrieri sau alte intrebari, luati legatura cu Teodora Nicoara :

Mail: magicreminders@gmail.com

Yahoo messenger: nicoarateo

Facebook: http://www.facebook.com/#!/teodora.nicoara

Telefon: 0726.368.978

Ne vedem pe 9 martie, cu bucurie in suflet, entuziasm si ganduri vesele!


2 comentarii:

  1. vai ce initiativa faina ! fara sotz, copii si stress..nu cred sa fie posibil asa ceva !!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. eii,draga mea,e cat se poate de posibil:D si esti binevenita (vorba aia, "the more the merrier")

    RăspundețiȘtergere