Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

marți, 3 aprilie 2012

ShogunSa fie diversitate! Azi am intrerupt seria "traditionala", ca sa nu credeti ca am idei putine da' fixe:D (oricum reluam de maine pasarile maiestre si arborele vietii si alte asemenea simboluri). Asa ca am intrat in livada de ciresi unde pomii sunt in floare (stiu, nu e mai, dar sigur in Japonia stau sa infloreasca) si e plin de gaze harnice si lacuste prin iarba (ma gandesc ca au si japonezii lacuste sau?).
Geishele mi se par niste fiinte incredibile: gratioase, superbe, cu miscari intotdeauna calculate...si au coafura impecabila si complicata; ca sa nu mai zic de vestmintele acelea de matase,cu maneci imense (intotdeauna am avut o pasiune pentru manecile largi). Prima data am citit despre geishe in cartea "Shogun" a lui James Clavell. Ce lume fantastica si descrierile din carte conturau niste imagini superbe! Merita citita!
Setul costa 25 de lei.

Un comentariu:

  1. Buna, iti scriu in speranta unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://auto-iasi.blogspot.com/ lasa-mi un comentariu cu titlul pe care il doresti si linkul
    O zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere