Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

luni, 30 iulie 2012

Maiko


Si-am facut-o si pe asta: am trecut cu bacul la Braila:D In Dacia break albastra, cea mai tare si mai smechera si mai frumoasa masina (normal, e albastra si cu fetisoara simpatica:PSenzatia e super, desi la inceput eram cam speriata, vazand masinile una cate una cum se imbarca intr-un spatiu de cativa metri patrati! Dar in momentul in care a pornit bacul, m-am linistit, pentru ca se misca cu atata usurinta de parca ar fi carat niste tantari.
Si am avut parte de o priveliste luata parca din niste vederi, cu vapoare si bacuri si barcute si cerul albastru, cativa oameni pe mal care nu se sfiau sa faca baie, desi monstrul se apropia (evident niste localnici pe care nu ii mai impresiona bacul, banalul bac:D...SUPERB
Si pentru ca albastrul cerului si albastrul masinii si al apei se completau asa frumos, a trebuit sa pictez ceva, cum altfel decat albastru! Si s-a ivit geisha sfioasa, in vestmantul ei albastru diafan si cu flori de cires in par. E de fapt o "maiko", o geisha ucenic, care invata tainele acestei arte.
Brosa costa 25 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu