Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

marți, 17 ianuarie 2017

Absint

Pentru ca iarna e numai buna de hibernat si anul acesta ne bucuram de una adevarata,cu ger si zapada, profitam si noi de timpul care sta pentru a contura ideile lui 2017 si drumul pe care vrem sa mergem. Absintul a fost cu noi de la inceput si cumva anul acesta pare sa fie light-motivul, asa ca a venit vremea sa il promovam cum se cuvine si sa il numim membru al familiei:)
Disitilat din alcool de fructe (fara zahar), macerat cu plante aromate si medicinale (pelinul este cea care ii da gustul, isop, anason, menta) si distilat inca o data, e o bautura-tinctura pe care noi am folosit-o cu succes ca digestiv, diluata cu apa, un cocktail fin si aromat.

EN: Because winter is perfect for hibernation and this year we enjoy a real one, with ice-cold and snow, we take advantage of the time that has stopped, to drawt the ideas of 2017 and the road we want to travel to. Absinth has been part of our journey from the beginning and it feels that this years it is the highlight, so it is time to properly promote it and name it as a member of the Primitiv family.
 Fruits alcohol , distilled ( no sugar added), in which medicinal and flavored herbs are left to macerate (wormwood is the one giving the taste, anise, mint, hyssop) and again distilled, it is a drink/medicine that we successfully used as a digestive, mixed with water, a fine and perfumed cocktail.

Un comentariu:

 1. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

  Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

  Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

  Email: progresiveloan@yahoo.com
  Apel / WhatsApp: +16626183756
  Site web: https://progresivefunding.wordpress.com


  RăspundețiȘtergere