Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

joi, 11 ianuarie 2018

New

 Nou. Din nou. E 2018, ianuarie, inceput de an si o luam de la capat. Sau de la inceput, depinde de perspectiva. Am incheiat anul cu mult fast, multe petreceri si sarbatoriri: Craciunul; ziua piticului care a implinit un an si a primit un tort pentru 2 (pana la urma, daca punem si anul in burtica, se face:); revelionul, pe care anul acesta l-am serbat cu prietenii si am fost recunoscatori sa fim impreuna (Carol a petrecut si el pana la 00:30 si mami s-a bucurat si ea de prima noapte de party dupa mult timp); iar apoi trei Ioni de celebrat. A fost multa distractie, mancare buna, plimbari, vizite, depanat de amintiri, planuri, sperante si un sentiment de innoire.
Anul care a trecut ne-a demonstrat curajul din noi si ne-a ajutat sa crestem: ca familie, ca echipa, ca persoane. Incepem incet sa ne acomodam cu viata in 3. Carol ne-a adus un dar pretios: bucuria neconditionata. Am invatat de la el sa fim perseverenti. Am invatat sa fim in permanenta miscare si schimbare: azi starea de fapt e asa, maine cine stie ce va fi. Am inteles ca avem resurse fizice si psihice mult mai puternice decat credeam.
 Multumim 2017 si bine ai venit 2018!
Urmeaza anul Cainelui de pamant in horoscopul chinezesc si probabil va fi un an potrivit pentru inradacinare si infaptuire. Asteptam cu interes sa vedem ce vom realiza si ne bucuram de perspectiva  provocarilor viitoare.

EN: New. Again. It's 2018, January, the beginning of the year and we start all over. Or we continue, depends on the perspective. We finished the year with lots of partys and celebrations: Christmas; Carol's birthday who turned one year old and received a cake for two; New Year's Eve, which we celebrated this year with dear friends (Carol partied until 00:30, so mummy enjoyed her first late evening in a long time); and then there where the three Johns to celebrate. It was a lot of fun, good food, walks, visits, memory sharing, plans, hopes and a feeling of novlety.
The year that went by proved us we are brave and helped us grow: as a family, as a team, as persons. We slowly start to get used to living as three. Carol brought us a precious gift: unconditional joy. We learned from him to be perseverent. We learned to keep moving and embrace change. We understood tat our physical and psychical resources are strong.
Thank you 2017 and welcome 2018!
Next is the year of the ground dog in the chinese horoscope and it will probably be a year of rooting and doing.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu