Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

sâmbătă, 19 mai 2012

A-nceput VARA!!!


A-nceput, intr-adevar, doar ca s-a hotarat sa-si ia deja pauza:( Oricum, norocoasa cum sunt, saptamana trecuta cat am fost plecata, a fost soare si cald si senin, minunat! Si era nevoie de vreme buna ca sa pot admira complet peisajele absolut superbe din zona Campulung Moldovenesc, mai precis Prisaca Dornei. Si nu doar locul de destinatie e superb, ci si drumul pana acolo, adica vreo 7 ore de mers cu masina din Buzau. Un drum presarat de sate ca din povesti, cu casute mici (unele pastrand arhitectura traditionala bucovineana), garduri din lemn, lilieci infloriti si ciresi. Casele au aproape toate prispa si niste coloane care strajuiesc intrarea, frumos ornamentate. Pur si simplu nu te mai saturi sa privesti intr-o parte si in cealalta!



De la fereastra camerei se vede muntele la cativa metri, care e de un verde incredibil, cel mai frumos pe care l-am vazut vreodata!
Mai sus e peisajul care se vede din curtea casei, cu muntele acoperit de o padure verde crud, cu vecinii si raul.

Stupina unde se agita o gramada de albine (care daca le incalci teritoriul s-ar putea sa te atentioneze dureros:P si cusca lui Trilu sprijinita de o fantana.
Si, si si...ta-naaam!!! Masuta veche de aproape 100 de ani, pe care am gasit-o in beciul casei, alaturi de multe obiecte de uz gospodaresc, tot de aceeasi varsta (un fier de calcat pe baza de carbuni, o razatoare imensa pentru varza si tot soiul de traznai). Masuta aceasta e foarte speciala si pare sa fii fost construita pe comanda. Nu avea in ea nicio bucatica de metal, imbinarile fiind realizate doar din lemn si santuri sculptate intr-un mod ingenios! Si lipita pe tablia mesei s-a pastrat o bucata de ziar german din perioada Razboiului Mondial:). Cu niste aracet, cateva nituri si o cutie de lac, masuta e in perfecta stare si a devenit biroul meu, unde pot picta:D Si am si pictat:) Colierul din prima poza e rezultatul "inspiratiei" de la munte:) Costa 35 de lei si e realizat dintr-un medalion de lemn pictat, margele din lapis lazuli si lant metalic.
Cand o sa mai am timp (si net si cablu pentru descarcat poze:P o sa va arat inca un loc superb pe care l-am vizitat saptamana aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu