Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

sâmbătă, 26 mai 2012

So Simple




Geometric, geometric, simplu, abstract si cu putine culori! Da, cu greu, dar a iesit (parca as mai fi pus eu un pic mic de mov si un strop de portocaliu, dar am ascuns pensula si am lacuit repejor margelele:P E un colier simplu, cu trei margele de dimensiuni diferite, pictate cu alb, negru si galben, lacuite si agatate de un lant metalic patinat, lung. Si atat. Costa 25 de lei, arata super pe un tricou uni sau cu o rochita de vara diafana, intr-o culoare.


Si mai departe, niste poze cu inca un loc superb (va trebui sa incep sa folosesc dictionarul de sinonime, pentru ca toate locurile pe care le-am vizitat merita niste descrieri la superlativ), tabara de creatie de la Magura, din judetul Buzau.


Din cauza locatiei ascunse, probabil putini mai cunosc acest loc, unde prin verile anilor 70 se adunau laolalata sculptori din toata tara si petreceau saptamani sculptand blocuri de calcar de naieni (o roca formata din depuneri de scoici in milioane de ani ). Tabara e situata intr-o poienita, vizavi de Manastirea Ciolanu din Buzau. Peisajul parca e desprins dintr-un documentar despre arta popoarelor preistorice. Locul arata ca un stabiliment pentru ritualuri, cu tot soiul de statui ciudate, imprastiate printre arbori si cu o muzica de fundal pe masura: clopotul manastirii si bataia de toaca, acompaniate de fosnetul padurii si triluri de pasari.



Despre sculptura de mai sus, daca nu as fi stiut unde ma aflu, as fi fost convinsa ca e o masa ceremoniala de sacrificii, cu un loc unde era asezat capul care urma sa fie taiat, un canal pe unde se scurgea sangele si un vas in care era colectat (suna inspaimantator, stiu, dar asta a fost senzatia:P



"Mom and Dad" :P


E un loc plin de inspiratie care merita vazut, un loc care te indeamna sa scrii, sa citesti, sa desenezi si sa visezi cu orele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu