Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

miercuri, 9 ianuarie 2013

Praslea cel voinic



Postat in categoria "sarbatori si cadouri, cu drag" :D Am ramas restanta (si ce mai restanta, veche de vreun an) cu un tablou. Ca intotdeauna, oamenii cei mai dragi, aka familia, raman ultimii pe lista cu to do. Din fericire, trec sarbatorile, trece nebuneala si ramane Timp. Timp din ala placut si relaxant, cand faci totul in slow motion, pentru ca asa ai chef.




Si dupa 2 zile de pauza (pe care le preconizam eu vreo 2 saptamani:P, mi-a venit asa un dor sa pictez (boala grea) si am zis sa ma revansez. Si desi initial promisesem un alt tablou, care pe urma s-a transformat in mintea mea in portret, cand m-am apucat, imi tot rasuna in cap "Praslea cel voinic si merele de aur".




Pai si cum sa ignor muza?! Nu de alta, dar inspiratia, daca o superi si n-o bagi in seama, s-ar putea sa-si faca bagajul. Asa ca m-am gandit eu un pic si mi-am zis ca e bun si Praslea asta, nu de alta, dar rudele pentru care e tabloul, au un baietel, de 2 ani. Asa ca ursitoarele au decis, o sa fie curajos si frumos ca Praslea cel Voinic si o sa culeaga in viata asta muuuulte mere de aur.


 
Si a iesit tabloul asa si am incalecat pe-o sa...sub care banuiesc ca se afla calul fermecat care mananca jaratec. Dar asta e o alta poveste...

2 comentarii: