Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

marți, 16 iulie 2013

Sand, Salt, Sea...Random Order








Previzibil cat cuprinde, stiu, dar vara e musai sa pictez, macar o data , marea. Albastra, sub un cer senin, cu niscai valuri pufoase si musai o plaja fina presarata cu scoici frumoase, ca niste sculpturi elaborate. Anul acesta am ajuns de doua ori, dar in reprize scurte si abia astept "sejurul" de vreo 2 saptamani, cel putin, cu sesiuni de baie si bronz si cules de pietricele slefuite:)
Cerceii sunt pictati cu acrilic, lacuiti, pe lemn de mesteacan, cu diametrul mare de aproximativ 5 cm, iar cel mic aproximativ 3.5 cm. Se potrivesc perfect cu nostalgia dupa mirosul de alge si sunetul de valuri.




Si pentru ca e vacanta (cel putin inca 2 luni:), m-am apucat sa citesc o carte cu un titlu perfect pentru vara: "Ghidul Lenesului. Mic tratat pentru lenesi rafinati". Contrar aparentelor, cartea e destul de voluminoasa si nu prezinta cum sa "nu faci nimic", ci e o istorie despre cum a ajuns umanitatea sa se innrobeasca prin munca fara placere si sa capete obiceiul nesanatos al trezitului devreme, cu ceas de alarma si fara motivatie:P (cam atat am reusit sa concluzionez dupa vreo 30 de pagini si partea cu trezitul devreme m-a atins personal). E scrisa foarte bine, usor de citit (cum altfel?!) si e o lectura foarte placuta pentru dup-amieze lenese, de preferat pe plaja:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu