Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

luni, 22 septembrie 2014

Good Vibes Flowing


Ce placut si cu folos trece timpul cand suntem in natura! E locul unde oamenii se simt cel mai in largul lor si cei mai liberi. Si am observat de cat de putin e nevoie: un cort, un parau curat, cu apa limpede, soare si padurea verde:) Am avut si noi parte de o saptamana de "spa" si bonusul a fost festivalul la care am participat, "din interior". Am tinut ateliere de pirogravat si pictura pe lemn, de tras cu arcul, am dormit in aer liber, am facut baie intr-un parau minunat, cu o apa atat de curata, incat am baut din ea in tot timpul acesta, fara sa avem probleme.
 Ne-am incarcat in fiecare zi cu energia oamenilor frumosi, veniti din tot felul de tari si chiar de departe si am schimbat povesti despre lumea noastra si despre a lor. A fost ca si cand am citit un roman de aventuri, pentru ca oamenii acestia au calatorit mult si au vazut tot felul de minunatii. Bineinteles ca ne-au deschis apetitul pentru plecat "in lumea larga.


Eu zic ca am putea trai asa, din festival in festival, calatorind si "hranindu-ne" cu locuri si oameni interesanti:)

EN: We had a week of "spa", so to call it, with living outdoor. It's amazing how little we need to feel free and healthy: sleeping in a tent, a green forest with fresh air, a beautiful river with water so clean, we drank from it the whole week and nothing bad happened. We were part of an amazing cultural and musical festival, where we met wonderful and interesting people, with whom we shared stories of such different worlds. We held Body Conscious workshops with woodburing, painting, using the bow and arrows and had the chance to talk to beautiful people!
We enjoyed it so much and we're planning on being part of more and more festivals. It's such a great way of living!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu