Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

miercuri, 11 februarie 2015

Roots to Grow and Wings to Fly
Ce minunat e cand ai o idee creata (vorba profei de info:) si poti sa te tot bucuri de ea! Tot rasfoind frumoasa si atat de plina de inspiratie revista "Ilustratiunea", bucurandu-ma de portretele suavelor si atat de femininelor doamne si domnsioare, m-am gandit ca s-ar potrivi perfect ca modele pentru creatiile mele. Si bucuria a crescut in momentul in care am descoperit nenumarate potriviri (eu de cand ma stiu ador sa pun lucrurile unul langa altul, sa amestec si sa potrivesc te miri ce). Asa ca m-am ales cu un casting fabulos de vedete care sa "pozeze" pentru bijuurile lemnoase:D


Si dupa cum am promis, o sa postez in continuare colectia "Ilustratiunea" din anul 1930. Azi numarul 8 din 14 februarie 1930. De aici lipsesc 3 pagini, asa ca revista debuteaza cu pagina 3, cu o povestire "Carnaval. Ramasag cu dracul".


Tot o povestire, mai politista de data aceasta.


Pagina curiozitatilor: caini celebri, tunul care anunta ora pranzului la |Tokyo, aparat pentru invatat teoretic oscilatiunile si manevrarea avinoului (!), capsioanele pentru experiente subacvatice.


Din nou Miss Romania, domnisoara Zoica Doina (astazi ii calculam varsta si ne-am dat seama ca ar avea cam 100 si ceva de ani:)).


Bineintels in postura de filantropa, vizitand spitale (nimic nou sub soare:).


O alta povestire.


Din nou despre concursul de miss si cum a fost aleasa castigatoarea.

 Familia regala, la ski.


Inca un elogiu al unei femei cunoscute atunci, Catusa Elvas. "Voluptatea e bruna, doamna. Prin ce miracol, dumneata, care ai furat soarelui un manunchi de raze si te-ai incoronat cu el, dumneata blonda, -adica prin definitie languroasa, poetica si de un farmec diafan si limfatic, -prin ce miracol, zic, esti, in loc de asta, voluptate calda, intrupata? " Va vine sacredeti ca aceste cuvinte sunt scrise de o femeie, despre o alta? Ce limbaj poetic...


Despre staruri de cinema...

Ciudatenii de pe mapamond...

Pagina "femeei". Dilema fetelor fara zestre: sunt acestea dezirabiler pentru viitori soti ?


Jocuri...

Moda si alte stiri de prin lume: se sboara putin in america, ce insemna inainte "potpouri", porumbei contrabandisti, Biblia, cartea tradusa in cele mai multe limbi: 622...En: Isn't it so satisfying to have an idea which works better than you'd expected? :)) reading through the pages of the 1930's magazines collection, I realized how beautiful the photos with women were. So I thought it would be great to take photos of what I make, using them. And now I have an entire casting of old time, feminine and delicate stars modelling for my jewelry:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu