Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

miercuri, 7 noiembrie 2018

Life is but a Dream

"Row, row, row your boat
Gently down the stream.
Merrily, merrily, merrily, merrily,
Life is but a dream."
Putem alege sa ne facem viata de vis sau putem visa la o viata de neatins. Oricum ar fi, raul curge in continuare...
 Poate ca familia noastra este privilegiata, poate suntem niste curajosi si insistam sa traim asa cum ne place, poate ne-am creat o karma buna in alte vieti...poate toate la un loc. Cert este ca incercam sa ne petrecem timpul in moduri cat mai creative si sanatoase, asa ca ne plimbam des in natura, ca sa ne gasim linistea si inspiratia si ne bucuram de momente simple, care de fapt costa putin sau chiar deloc.
 O excursie la Patarlagele s-a dovedit foarte inspirata, iar vremea calda ne-a imbiat sa umblam pe coclauri si sa sorbim soarele si frumusetea toamnei, in culorile ei aramii.
 Ne-am fi dorit sa vanam niste ciuperci, dar se pare ca seceta a fost prea mare si pamantul uscat le-a impiedicat sa-si scoata palaria. Noroc ca avem puse deoparte de asta primavara:)
 Am vizitat manasatirea Carnu, ascunsa printre dealurile aurii si invaluita de linistea si pacea unor meleaguri primitive unde, sincer, ne-ar fi placut sa ramanem mai mult. Nu stiu daca oamenii care locuiesc in satele din zona se considera norocosi, asa cum ni se pare noua ca sunt. Cred ca sa fii sustenabil, cu o gospodarie pe un pamant manos ca pe Valea Buzaului, cu un ritm al vietii mai lent si fara bruiajele tehnologiei si ale asa-zisului progres, e o adevarata binecuvantare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu