Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

miercuri, 7 august 2019

Magic Bubble

Cand ideile bune se intalnesc cu mainile pricepute, iese magie. Si un cuptor de paine:) Prietenii nostri micuti de la Magic education Monetssori Sibiu ne-au ajutat sa il construim din materiale gasite in sura centrului si l-au decorat vesel si colorat, asemeni sufletului lor de copii frumosi!
 Am petrecut alaturi de ei cateva zile pline de soare si bucurie, protejati de bula de magie creata de glasurile lor limpezi.

 A fost munca (partea grea preluata de "tati uriasul", Valentin:))
 Dar a fost si mai multa distractie, pentru ca am decorat cuptorul, iar Carol a fost cat se poate de fericit sa stea si el alaturi de copiii "mari" si sa participe la activitatile lor!
 A urmat si testul cuptorului: atelierul de pizza cu maia vie si sanatoasa, pe care cei mici au gustat-o curiosi si neincrezatori ca din "paplashca" aceea va iesi o mancare gustoasa:))




A fost minunat sa traim in universul asta vesel al copilariei si ne-am dat seama cat de important este sa ii lasam in aer liber, aproape de natura si de lucrurile firesti si simple cum ar fi o bataie cu apa, un foc de lemne, joaca si iar joaca...Din pacate, multi copii nu mai au parte de toate acestea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu