Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

luni, 19 martie 2012

Tree HuggersPrin padure, prin padure:D Duminica aceasta am avut parte de o zi de primavara ca la carte: cu soare si picnic si padure! Padurea de la Comana (la 30 de km de Bucuresti, spre Giurgiu), un loc incredibil, strabatut de raul Neajlov si de o delta superba! Are ceva magic locul asta, pentru ca de fiecare data cand ajung acolo parca n-as mai pleca. Undeva in inima padurii, dupa ce strabati poteca ingusta, ajungi intr-o poienita desprinsa din basme, care te face sa visezi la zane si pitici si zmei si tot soiul de fiinte din alte lumi. In curand o sa rasune de cantecul greierilor si al cicadelor si al abinelor. Vara, pe rau isi fac veacul niste libelule mari, albastre (da stiu, am si o mica obsesie cu libelulele) si apa e atat de limpede incat poti urmari bancurile de pestisori de aur (pe bune, chiar iti indeplinesc 3 dorinte!)...si infloresc nuferi albi. Si tot in padure e o fantana din alte vremuri, Fantana cu Nuc, despre care se spune ca daca ai baut apa de acolo, o sa simti dorul sa te intorci. Si satul are casute mici, colorate, cu bancute la poarta, cu pridvor si coloane la usi si in spate gradini. E frumos locul asta, cu padurea lui fermecata!
Setul costa 40 de lei.
Colierul e din piele, lant metalic, cu un colier din lemn pictat, frunze din fimo si margele acrilice si de lemn.
Cerceii sunt din lemn pictat si lacuit.

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere