Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

miercuri, 5 iunie 2013

Psychadelic Madness. 2:From China, With Love



Continuand colectia, iata colierul cu numarul 2 (ordinea este aleatorie, dar imi place impresia de ordonat:), inspirat de dragonii chinezesti, cei colorati si cumva infricosatori. Am alaturat mdalionului niste margele vesele de lemn si o samanta exotica, al carei nume nu il stiu, dar e foarte frumoasa si rezistenta. Acrilicul pe care l-am folosit ca sa pictez straluceste superb la UV si aratarea parca prinde viata!




Si pentru ca mi-am promis sa ma ocup mai temeinic de acest blog, o sa incep sa postez si cate ceva mai personal, proiecte care nu au neaparat legatura cu bijuteriile, ci si cu viata mea de zi cu zi (desi cumva toate sunt imbinate frumos si imposibile una fara cealalta).
Azi o sa scriu putin despre un proiect tare drag mie, o colaborare care a inceput in ianuarie (sub bune auspicii de inceput de an) si care pana in ziua de azi a crescut si s-a concretizat in ceva foarte frumos. Este vorba despre un centru afterschool, undeva in zona (ce noroc ca tocmai aici, unde ai crede ca lucrurile cam stau pe loc, se gasesc niste oameni minunati care fac o gramada de fapte bune), in care in fiecare marti si miercuri (si chiar mai des uneori) ma ocup de partea creativa si imaginatia unor copii minunati. Copiii sunt elevi la scoala din localitate (de la clasa 1, pana la clasa a 8-a), iar dupa ore, in fiecare zi, vin la centru unde iau pranzul (mancare vegetariana, deci un motiv in plus de bucurie pentru mine:P si apoi desfasuram tot soiul de activitati: de la desen, pictura, modelaj si alte bricolaje, jocuri, pana la gimnastica, baschet, tras cu arcul si, in curand speram noi, tiroliana (partea asta e mai degraba apanajul lui Vali si al baietilor curajosi:). E o nebunie magnifica sa ai de-a face cu cate 20-30 de copii o data, plini de energie, bucurie si idei (uneori destul de crete:), pe care ii pot motiva sa puna in practica tot soiul de proiecte pe care sincer, singura nu le-as testa:) In timp am ajuns sa ne intelegem foarte bine, sa ne respectam, dar mai presus de toate, sa ne iubim si asta a facut lucrurile mult mai usoare.
Acum abia astept zilele de marti si miercuri, sa ne intalnim cu piticii, sa ne incarcam cu zambetele lor si sa petrecem ziua cu gandul ca ce facem conteaza, pentru ei si pentru noi.



Daca sunteti curiosi, acesta e linkul cu pagina de facebook a centrului:
https://www.facebook.com/izvorul?fref=ts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu