Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Call for Spring


Astazi se pare ca o sa incep povestea cu Izvorul si nu cu vreun accesoriu (asa s-a intamplat, asa sa ramana). Saptamana care tocmai se incheie a fost prilej de gradinarit, la centru. Desi n-am avut parte de soare (si chiar acum, cand scriu, s-a pornit ploaia, binecuvantata si mult-asteptata), ne-am gandit ca e momentul potrivit pentru a sadi viata. Plante firave, pe care le-am ursit sa creasca verzi si sa ne dea din energia lor: busuioc, oregano, cimbru, tarhon, hazmatzuchi, varza de China (e un experiment, reusit, speram).


Copiii si-au afundat bucurosi mainile in pamantul imbibat cu apa si pregatit pentru a primi pretioasele seminte. Am pictat impreuna si "etichete", pe niste pietre, pentru a sti ce contine fiecare jardiniera. Unii au privit doar, poate pentru ca deja au plantat in gradinile de acasa, altii au luat incantati pungutele cu seminte si in cateva minute si-au facut "treaba".

Probabil saptamana viitoare ar trebui sa vedem rodul muncii, mai ales ca ploaia din acest weekend va fi la fix.



Si tot in ton cu primavara, am pictat un fluture, pe lemn de prun. Nu stiu ce specie e, dar cromatica se asorteaza perfect cu o tinuta in tonuri de albastru sau mov (zic si eu, pana la urma e o chestiune de gusturi). Am rimit in sfarsit si un "transport" de tricouri, pe care il asteptam de ceva timp si zilele care urmeaza vor fi dedicate pictarii acestora. Asa ca de ocupat timpul am cu ce, inspiratie sa fie si voie buna:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu