Contact

Unique, handmade wearable art.
Made with joy, for free spirits!

anca_gabby_3@yahoo.com
https://www.facebook.com/anca.gabi.5

vineri, 13 iunie 2014

The Living Is Easy

 Bun. Oficial, am mai zis-o, e vara. Ceea ce inseamna ca pot elibera culorile tari, calde si modelele traznite, pentru ca sigur, sigur, avem cu ce le asorta. Din seria "colaborare cu dragul meu", va arat azi cercelusii (n-as zice "cercei", pentru ca au diametrul de 1cm) cu parameci. Inspirati de rochia bunicii si de materialele acelea textile din bumbac cu printuri superbe, "paisley" am aflat ca li se spune:) Sunt printre preferatii mei, mai ales ca au necesitat migala, avand o dimensiune asa de mica. Norocul a facut sa gasesc feliute de lemn care s-au potrivit perfect in baza de bronz. A urmat procesul de slefuire, pe care eu inca nu il stapanesc, dar din fericire lucrez in echipa. Putin pirogravati, putin pictati si rezultatul e deosebit.
 






Saptamana trecuta am ajuns in Bucuresti, un "taram al fagaduintei" in ceea ce priveste nenumaratele posibilitati de cheltuire a finantelor. M-am abtinut (se pare ca traiul "la tara" m-a cam imunizat la cumparaturi compulsive) si am intrat doar intr-un anticariat. La momentul perfect, as zice, pentru ca aveau reduceri mari. Mi-am cumparat, printre altele, un superb si absolut util dictionar/album de simboluri. Foarte voulminos si intelept scris, a devenit o sursa perfecta de inspiratie.


Si pentru ca e nevoie si de intins oasele si relaxat ochii, dupa atata stat pe scaun, am pornit intr-una din zilele (putine) cu soare, la plimbare prin Rai, cu bicicletele. Marea provocare a fost puntea suspendata (una dintre multele, de fapt), care se clatina destul de tare, iar sub vuia Raul Buzau, umflat de ploile dese. Una a fost sa trec eu, dar a mai trebuit sa traversez si cu bicicleta. Culmea este ca localnicii, obisnuiti de mici, trec chiar si in sa aceasta punte! Si i-am vazut cu ochii mei:P


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu